Amerongse Bosboemel genomineerd door de ANWB

Weet u het nog, de bosboemel? Dat leuke initiatief van een paar vrijwilligers van Het Amerongse Bos in samenwerking met Utrechts Landschap, om met behulp van een golfkar, ouderen en personen die slechter ter been zijn ook mee te laten genieten van de mooie natuur in de bossen van Amerongen?

Dat initiatief is samen met nog wat andere projecten genomineerd door het ANWB fonds voor een mooie geldprijs. Het ANWB fonds geeft per provincie maar liefst 10.000 euro aan het mooiste project. Zou het dus niet mooi zijn als Utrechts Landschap/Amerongse Bos deze prijs in de wacht sleept? Hiermee zou dan de Bosboemel kunnen worden aangeschaft.

Daarbij kunt u ons helpen. Dit kunt u doen door vóór 24 november, via www.anwb.nl/stem, uw stem uit te brengen op ons project. Als u via voornoemde link op de site van de ANWB bent, even door scrollen naar Provincie Utrecht en stemmen op Utrechts Landschap. Door te stemmen maakt u ook nog kans op 5 kaartjes voor een leuk dagje uit, dus wat houdt u tegen.

Naast het uitbrengen van uw stem, helpt u ons ook door dit bericht zoveel mogelijk te delen op social media, zodat zoveel mogelijk mensen dit te zien krijgen.

Utrechts Landschap/Amerongse Bos dankt u alvast voor uw medewerking.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.