Amerongse Bosboemel genomineerd voor het Utrechts Heuvelrug Compliment

Bosboemel

Bosboemel

De Gemeente Utrechtse Heuvelrug reikt ieder jaar tijdens de jaarlijks vrijwilligersbijeenkomst de prijzen Pluim op de Hoed (individuele prijs) en het Utrechts Heuvelrug Compliment (groepsprijs) uit.
Ter gelegenheid daarvan wordt een gezellige lunchbijeenkomst voor vrijwilligers georganiseerd in de hal van het Cultuurhuis in Doorn. Hiermee wil de Gemeente Utrechtse Heuvelrug haar waardering tonen voor het belangrijke werk dat ook het afgelopen jaar weer door de vele vrijwilligers binnen onze gemeente is verzet. Dit jaar is deze bijeenkomst gepland op 26 november en de Amerongse Bosboemel is als één van de drie kandidaten genomineerd voor het Utrechts Heuvelrug Compliment.
Uiteraard zijn de vrijwilligers van de Bosboemel als onderdeel van het Vrijwilligersteam Amerongse Bos beretrots op deze nominatie.
En terecht, want de Bosboemel heeft tijdens het afgelopen seizoen, dat liep van half maart tot half oktober, ondanks een moeizame start vanwege corona, meer dan 330 personen met een mobiele beperking laten genieten van de mooie natuur in de Amerongse bossen.
Hiermee is duidelijk geworden dat de Bosboemel echt voorziet in een behoefte omdat hierdoor mensen die al jaren niet meer in de bossen zijn geweest, nu toch de mogelijkheid hebben om alsnog de heilzame werking van een verblijf in de vrije natuur te ondergaan.
Ook het komend seizoen, dat half april 2023 zal starten, zal de Bosboemel weer in actie komen. Op deze plaats en in de plaatselijke pers zal hierover tijdig bericht worden en kunnen belangstellenden weer een plaatsje reserveren voor een heerlijk ritje door het Amerongse Bos.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.