Contactgroep Werken en extra zorg voor jong gezin en partner met gezondheidsproblematiek

In 2021 gaan we er weer voor om mantelzorgers met elkaar in contact te brengen. Zodat mantelzorgers elkaars verhaal kunnen horen, ervaringen kunnen delen en ondersteuning kunnen ontvangen.

Voor ouders die (grotendeels) werken, met kind(eren) in de basisschoolleeftijd, van wie de partner gezondheidsklachten heeft, waardoor diegene minder in de gelegenheid is altijd een praktische bijdrage te leveren aan het gezin en niet of heel beperkt kan werken. Dan komen er vaak veel extra taken en verantwoordelijkheden en is het soms fijn om eens te sparren met andere vaders of moeders in een vergelijkbare situatie. En ervaringen en tips uit te wisselen. Uit onze ervaring van vorige bijeenkomsten weten we hoe waardevol het kan zijn om met anderen contact te hebben, anderen die weten hoe het is.
• Tijd en datum: dinsdag 2 februari van 19.30 – ca. 21.30 uur
• Locatie: Theaterzaal Allemanswaard in Amerongen
• Aanmelding en informatie: sociaal makelaar Bertine van den Bosch, 06 39095816 of bertine.vandenbosch@samenopdeheuvelrug.nl

Ken je iemand voor wie deze contactgroep van belang kan zijn? Maak hen dan hierop attent!.

Uiteraard kan de groep alleen doorgang vinden als de coronamaatregelen dan versoepeld zijn. Vooraf aanmelden is daarom nodig.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.