De Heuvelrug Erfgoed Pas – samen voor natuur en cultuur

Geniet je ook zo van de natuur en cultuur op de Utrechtse Heuvelrug en wil je dat blijven doen? Bestel dan de Heuvelrug Erfgoed Pas, de goede doelen-pas voor het erfgoed van de Utrechtse Heuvelrug, waar je ook veel voor terugkrijgt.

De uitgestrekte bossen, kastelen en buitenplaatsen op de Utrechtse
Heuvelrug vormen een uniek stukje Nederland. Het beheer er van staat echter steeds meer onder druk. Daarom hebben Huis Doorn, Kasteel Amerongen, het Nationaal Bomenmuseum Gimborn en Landgoed Zuylestein het voortouw genomen en de samenwerking gezocht met de recreatie-ondernemers. Gezamenlijk presenteren zij de Heuvelrug Erfgoed Pas, om met iedereen de schouders eronder te zetten.

De pas koop je al voor € 15,- per jaar. De opbrengst komt ten goede aan natuur- en cultuurprojecten op de Utrechtse Heuvelrug. Als pashouder krijg je iedere maand een exclusieve wandel- of fietsroute thuisgestuurd, om optimaal te kunnen genieten van al het moois op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ondersteunen zo’n 40 restaurants, theetuinen, overnachtingslocaties, musea en ook fietsverhuurders, de pas en geven je graag 10 tot 20% prijsvoordeel als je langs komt. Zo steunen én genieten we met velen.

Kijk voor verdere informatie en het bestellen van de pas op www.heuvelrugerfgoedpas.nl
Niet alleen leuk om zelf aan te schaffen, maar ook om iemand cadeau te doen!

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.