De Klepperman

Het Klepperman weekbericht

Het Klepperman weekbericht is de digitale dorpskrant van Amerongen. Deze verschijnt elke 2 weken. Het Klepperman weekbericht wordt verstuurd aan zo’n 1300 unieke e-mailadressen. Heb je iets te melden dat voor alle Amerongers van belang is, of gewoon leuk om te weten? Iedere inwoner, vereniging of organisatie uit Amerongen kan een bericht in het Klepperman weekbericht laten plaatsen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@amerongeninspireert.nl .

Ook op de hoogte blijven? Je kunt je hier gratis aanmelden om het klepperman weekbericht in je mailbox te ontvangen.

 

Gesponsord Bericht

Vanaf nu is het mogelijk om in het Klepperman weekbericht en op de website een ‘Gesponsord Bericht’ (ook wel ‘advertorial’ genoemd) te laten plaatsen. Wat houdt dat in? Een Gesponsord Bericht is een tekst (al dan niet met een afbeelding) die tegen betaling kan worden geplaatst. Het is geen advertentie, maar een gesponsord bericht dat er vrijwel net zo uitziet als een gewoon bericht. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bericht van een ondernemer die zichzelf graag wil voorstellen of die iets nieuws te melden heeft waar hij of zij graag de aandacht op wil vestigen.

Aangezien we het weekbericht en de website niet willen laten overheersen door gesponsorde berichten is de plaatsing hiervan enigszins beperkt, per editie van het Klepperman weekbericht zullen er hooguit 1 à 2 Gesponsorde Berichten verschijnen.

Een Gesponsord Bericht in het Klepperman weekbericht mag maximaal ca. 150 woorden tekst bevatten plus maximaal 1 afbeelding van minimaal 300×300 pixels en maximaal 1200×1200 pixels.

Op de website is ruimte voor maximaal ca. 400 woorden tekst plus één of enkele afbeeldingen. Naast de afbeelding(en) in het bericht kan er ook een uitgelichte afbeelding worden geplaatst. Deze verschijnt op de voorpagina naast het bericht.

De kosten voor een Gesponsord Bericht in het Klepperman weekbericht en op de website zijn € 45 per keer. Voor € 25 plaatst u uw Gesponsord Bericht in één van beide. Wanneer u uw gesponsorde bericht zowel in het Klepperman weekbericht als op de website plaatst kan er onder de tekst in het weekbericht een link naar het bericht op de website worden geplaatst. Een Gesponsord Bericht op de website blijft minimaal 2 weken staan.

De tekst stelt u bij voorkeur zelf op, maar wij kunnen u daarbij desgewenst ook ondersteunen. De redactie behoudt zich het recht voor teksten of afbeeldingen te weigeren of in overleg aan te passen. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op via info@amerongeninspireert.nl

 

De lichtkrant

Lichtkrant

Meer informatie over de lichtkrant vindt u hier.

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.

Het Klepperman weekbericht, de digitale dorpskrant van Amerongen, komt tweewekelijks uit op de zaterdag. Het wordt momenteel verstuurd naar circa 1300 unieke adressen. Wilt u ook het nieuws uit Amerongen volgen? Schrijf u dan gratis in voor het Klepperman weekbericht via de website van Amerongen inspireert of door een e-mailtje te sturen aan info@amerongeninspireert.nl

Het weekbericht wordt ook via Facebook verspreid en de eerdere edities zijn terug te vinden in het archief onderaan de rubriek klepperman weekbericht op de nieuwspagina van www.amerongeninspireert.nl. Hierdoor ontstaat een mooi historisch document van wat er in Amerongen gebeurt.

De uitgever van het Klepperman weekbericht is Stichting Amerongen Inspireert.

De klepperman werd tot en met mei 2016 huis aan huis in Amerongen bezorgd. Vanaf juni 2016 verschijnt de klepperman uitsluitend digitaal. Aanvankelijk eens per kwartaal maar vanaf 24 april 2017 als weekbericht. Mensen zonder internet of Facebook kunnen dit weekbericht gratis laten afdrukken bij de receptie van Allemanswaard.

Iedere Ameronger kan gratis artikelen plaatsen in het weekbericht. De kopij en/of de afbeelding moet dan wel uiterlijk vrijdag om 12:00 uur binnen zijn bij de redactie via info@amerongeninspireert.nl

Archief Klepperman Weekbericht