Middeleeuws banket in de Napoleonschuur

Op vrijdag 28 juni 2019 wordt voor het eerst sinds ongeveer 400 jaar weer een Middeleeuws Banket georganiseerd in Amerongen. Het vindt plaats in de Napoleonschuur en begint om 19:00 uur. Op het menu staan onder meer biologisch varkensvlees en groentesoep met biologisch geteelde groenten van landgoed Zuylenstein.

De Digitale Amerongse dorpskrant “De Klepperman” komt wekelijks uit op de zaterdag met het WEEKBERICHT KLEPPERMAN. Er is inmiddels een databestand van ruim 1500 adressen. Iedereen kan zich opgeven voor ontvangst via rjvee@ziggo.nl

Het weekbericht wordt ook via Facebook verspreid en de wekelijkse uitgaven worden in de rubriek klepperman weekbericht van de nieuwspagina van de site www.amerongeninspireert.nl opgeslagen. Zo kan men alle eerdere uitgaven terugkijken. Hierdoor ontstaat een mooi historisch document van wat er in Amerongen gebeurt.

De uitgever is de Stichting Amerongen Inspireert, die gefinanciert wordt door AMON Inspireert van de Amerongse Ondernemers.

De klepperman werd tot en met mei 2016 nog gedrukt en huis aan huis in Amerongen bezorgd. Vanaf juni 2016 verschijnt de klepperman uitsluitend DIGITAAL. Aanvankelijk eens per kwartaal maar vanaf 24 april 2017 als weekbericht. Mensen zonder internet of facebook kunnen dit weekbericht gratis laten uitprinten bij de receptie van Allemanswaard.

Iedere Ameronger kan gratis artikelen plaatsen in het weekbericht. De kopij en/of de afbeelding moet dan wel uiterlijk vrijdags binnen zijn bij de redactie via rjvee@ziggo.nl

Hieronder kun je de geplaatste weekberichten terugvinden.