De Klepperman

Nieuw in het Klepperman weekbericht: het Gesponsord Bericht

Vanaf nu is het mogelijk om in het Klepperman weekbericht en op de website een ‘Gesponsord Bericht’ (ook wel ‘advertorial’ genoemd) te laten plaatsen. Wat houdt dat in? Een Gesponsord Bericht is een tekst (al dan niet met een afbeelding) die tegen betaling kan worden geplaatst. Het is geen advertentie, maar een gesponsord bericht dat er vrijwel net zo uitziet als een gewoon bericht. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bericht van een ondernemer die zichzelf graag wil voorstellen of die iets nieuws te melden heeft waar hij of zij graag de aandacht op wil vestigen.

De reden dat wij dit gaan doen is om het Klepperman weekbericht en de website Amerongeninspireert.nl door middel van een beperkte mate van sponsoring financieel levensvatbaar willen maken. Het is echter geenszins de bedoeling om het weekbericht en de website te laten ‘verzuipen’ in de reclame. In het weekbericht en op de website zullen per keer hooguit 1 à 2 Gesponsorde Berichten verschijnen.

Een Gesponsord Bericht in het Klepperman weekbericht mag maximaal ca. 150 woorden tekst bevatten plus maximaal 1 afbeelding van minimaal 300×300 pixels en maximaal 1200×1200 pixels.

Op de website is ruimte voor maximaal ca. 400 woorden tekst. Naast de afbeelding in het bericht kan er ook een uitgelichte afbeelding worden geplaatst. Deze verschijnt op de voorpagina naast het bericht.

De kosten per plaatsing in het weekbericht óf op de website zijn € 25. Voor € 45 plaatst u uw mededeling zowel in het weekbericht als op de website. Als extra kan er in dat laatste geval onder de tekst in het weekbericht een link naar het bericht op de website worden geplaatst. Een Gesponsord Bericht op de website blijft minimaal 2 weken staan.

De tekst mag u zelf opstellen, maar wij kunnen u daarbij desgewenst ook ondersteunen. De redactie behoudt zich het recht voor teksten of afbeeldingen te weigeren of in overleg aan te passen. Dit is een experiment. Naar gelang de ervaringen kunnen prijzen en voorwaarden door de redactie worden aangepast. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op via info@amerongeninspireert.nl

 

De lichtkrant

Lichtkrant

Meer informatie over de lichtkrant vind je hier.

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.

Het Klepperman weekbericht, de digitale dorpskrant van Amerongen, komt tweewekelijks uit op de zaterdag. Het wordt momenteel verstuurd naar circa 1400 adressen. Wilt u ook het nieuws uit Amerongen volgen? Schrijf u dan gratis in voor het Klepperman weekbericht via de website van Amerongen inspireert of door een e-mailtje te sturen aan info@amerongeninspireert.nl

Het weekbericht wordt ook via Facebook verspreid en de eerdere edities zijn terug te vinden in het archief onderaan de rubriek klepperman weekbericht op de nieuwspagina van www.amerongeninspireert.nl. Hierdoor ontstaat een mooi historisch document van wat er in Amerongen gebeurt.

De uitgever is Organisatiebureau Amerongen Inspireert, die het per 1 januari 2020 heeft overgenomen van de per die datum opgeheven Stichting Amerongen Inspireert.

De klepperman werd tot en met mei 2016 huis aan huis in Amerongen bezorgd. Vanaf juni 2016 verschijnt de klepperman uitsluitend digitaal. Aanvankelijk eens per kwartaal maar vanaf 24 april 2017 als weekbericht. Mensen zonder internet of Facebook kunnen dit weekbericht gratis laten afdrukken bij de receptie van Allemanswaard.

Iedere Ameronger kan gratis artikelen plaatsen in het weekbericht. De kopij en/of de afbeelding moet dan wel uiterlijk vrijdag om 12:00 uur binnen zijn bij de redactie via info@amerongeninspireert.nl

Archief Klepperman Weekbericht