Doe mee met het Pop-up Black & White dinner op zaterdag 15 juni

Twee, drie of vier vakanties per jaar. Voor veel van ons al heel normaal. Voor chronisch zieken niet. Zij zijn veelal gekluisterd aan huis en/of bed. Maak een vakantie mogelijk voor chronisch zieken en doe mee met het Pop-up Black & White dinner op zaterdag 15 juni. Dit pop-up dinner wordt georganiseerd door de Lions Club Utrechtse Heuvelrug in samenwerking met het Rode Kruis Utrechtse Heuvelrug. De kosten bedragen € 35 pp en komen ten goede aan het goede doel, de Bijzondere vakanties van het Rode Kruis.

 

Op zaterdag 15 juni wordt vanaf 18.00 uur op een geheime en bijzondere plek in de regio Utrecht een groots pop-up restaurant gecreëerd. Als het goed weer is op een mooie locatie buiten. Bij slecht weer in een binnenlocatie. Enkele uren voorafgaand wordt via een SMS de locatie bekend gemaakt. Deelnemers komen op eigen gelegenheid en nemen zelf een compleet diner, drank en aankleding voor hun tafel mee. De tafels en stoelen staan klaar. Er is parkeergelegenheid op loopafstand. Er is muziek en een optreden van Spaghetti Abronara waar op gedanst kan worden. Kortom, een feestelijke entourage met verrassende elementen.

Het Rode Kruis Bijzondere vakanties biedt chronisch zieken een vakantieweek aan. Degenen, die dit niet kunnen betalen, worden financieel ondersteund. Mensen die zich aan willen melden voor de bijzondere vakantie kunnen contact opnemen met Henk Kramer: hkramer@rodekruis.nl of via 06-36449604. Zo heeft het Rode Kruis Bijzondere vakanties het afgelopen jaar aan 25 chronisch zieken uit onze gemeente een vakantieweek aan kunnen bieden.

 

Heb je zin in iets bijzonders? Neem je vrienden mee en kom ook eten op een geheime en bijzondere locatie. Meld je aan op: https://blackandwhite.life

Contact

Rein van Ee
Tel. 0343 – 45 20 28
Mobiel 06 – 108 05 241

info@amerongeninspireert.nl

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.