Fantasie

Een man wordt met zijn auto aan de kant gezet wegens te hard rijden. De agent, die hem heeft aangehouden, vraagt hem naar zijn rijbewijs. “Oh, dat heb ik niet”, zegt de man, “dat is laatste ingenomen bij een alcoholcontrole.
“Mag ik dan uw autopapieren zien? ” vraagt de agent. Tja, zegt de man, “dat is lastig, want deze auto is namelijk gestolen. Maar toen ik mijn pistool in het dashbordkastje legde, zag ik geloof ik wel de papieren van de eigenaar, wilt u dat zien?
“Nou,”zegt de agent, “wacht u maar even”, en vraagt via de mobilofoon of de chef direct kan komen. Die komt snel en vraagt de chauffeur eerst naar zijn rijbewijs. Die overhandigt dat meteen, evenals de autopapieren. De chef controleert de papieren, kijkt vervolgens in het dashbordkastje en ziet dat dat leeg is.
Wat raar zegt hij, “mijn collega zei dat u geen rijbewijs had, de auto gestolen was en dat er een pistool in het dashbordkastje lag”. “Ha”zegt de man, wat een fantast. Hij heeft zeker ook gezegd dat ik te hard gereden heb? ”

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.