Gebouw Hebron officieel geopend

Zaterdag 31 augustus werd in aanwezigheid van ruim 300 gasten het gebouw Hebron officieel geopend. Op 27 juni dit jaar vond de sleuteloverdracht plaats van het voormalig Zendingsdiaconessenhuis, nu dus officieel omgedoopt tot Hebron.

Opening
Hebron biedt onderdak aan verschillende bedieningen en activiteiten met als doel om christenen te bemoedigen, toe te rusten en uit te zenden. Sprekers tijdens de opening waren Jacques Brunt met een overdenking uit Psalm 78 van generatie op generatie, Aad van de Sande met een woord van bemoediging, Leen van Valen over opwekking in Amerongen ten tijde van ds. Couvée en Arjan Baan met een terugblik op de afgelopen jaren. Miel de Rechter verzorgde het inzegeningsmoment voor de stafleden. Met het onthullen van een prachtig schilderij van Jan van ’t Hoff, waarop te zien is dat Abraham een altaar bouwt bij Hebron, werd het gebouw officieel geopend. De dankdienst is terug te kijken via onze website www.hebronmissie.nl/actueel
Erik Beelen blikt verwonderd terug: ‘Het hele proces van aankoop van het gebouw, oprichten van een nieuwe stichting en bestuur en deze bijzondere dag van opening hebben we als een geschenk van God ervaren. We kijken verlangend uit naar wat God gaat doen door alle activiteiten heen zodat Zijn Naam verheerlijkt wordt in Nederland en daarbuiten’.

Bijbelscholen en Hart voor het gezin
De komende periode start een nieuw seizoen voor de beide Bijbelscholen Gospel Mission en Filadelfia. ‘Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, dus inschrijven is nog mogelijk’, aldus Penning en Janse, stafleden van deze Bijbelscholen. Voor meer informatie zie www.bijbelschoolfiladelfia.nl en www.gospelmission.nl. Vanuit Hart voor het gezin staan D.V. een aantal initiatieven op de planning waaronder een huwelijksweekend in 2020, diverse mannenavonden, vader-kind events en een single midweek in 2020. Meer informatie op www.hartvoorhetgezin.nl.

Nieuwe loot: Hart voor de gemeente
Een nieuwe loot aan de stam is Hart voor de gemeente. Belangrijkste doel is het toerusten van geestelijk leiders door ontmoetingen te creëren, te bemoedigen en onderwijs te geven. Voor 2019 en 2020 staan vier studiedagen gepland, waarvan de eerste op 22 november plaatsvindt. Meer informatie is te vinden op www.hartvoordegemeente.nl.

Over Hebron Missie
Hebron Missie helpt mensen om tot rust in Christus en hun bestemming te komen. Hiervoor rusten we gelovigen toe, bieden we mensen een plek om God en andere gelovigen te ontmoeten en vuren we hen aan om actief te zijn voor zending en evangelisatie in binnen- en buitenland.

Meer informatie: www.hebronmissie.nl

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.