Het zal je maar gebeuren!

Jack en zijn vriend Bob gaan een weekend skien. Ze laden al hun spullen in de auto en gaan op weg. Na een paar uur rijden komen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm terecht. Ze stoppen bij een boerderij en vragen de aantrekkelijke vrouw die de deur opendoet of ze daar misschien de nacht mogen doorbrengen.

De vrouw vertelt dat ze dat liever niet heeft omdat ze nog niet zo lang weduwe is en bang is een slechte reputatie te krijgen als twee jonge mannen de nacht bij haar doorbrengen. Dus stelt Jack voor dat ze in de schuur zullen slapen en weer zullen vertrekken zodra het weer het toelaat. Zo geschiedt: ‘s ochtends blijkt het weer opgeknapt en ze hebben een prima skitrip.

Negen maanden later krijgt Jack onverwacht een brief met een opmerkelijke inhoud. Hij gaat ermee naar zijn vriend Bob en vraagt: “Herinner je je die vrouw van dat skiweekend nog?” . “Natuurlijk”, antwoord Bob. Jack: “En ben jij soms ‘s nachts bij haar binnen geweest?”. Eeh, ja, zegt Bob een beetje gegeneerd. “En heb je toen mijn naam opgegeven?” Ja, sorry man”zegt Bob. maar waarom vraag je dat? Jack: “Ze is overleden en heeft alles aan mij nagelaten”.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.