Kom op zondag 21 augustus mee op de archeologische- en cultuurhistorische ontdekkingstocht in het Amerongse- én Zuilensteinse Bos

archeologische- en cultuurhistorische ontdekkingstocht

Dit jaar plannen we op een aantal zaterdagen of zondagen een interessante excursie binnen dit thema in het Amerongse – én Zuilensteinse Bos. Twee gespecialiseerde gidsen van Team Amerongse Bos, onderdeel van het Utrechts Landschap, voeren u langs tal van archeologische – en cultuurhistorische bezienswaardigheden en geven bij alles een toelichting.
Aanmelden via de website van het Utrechts Landschap. We ontvangen u graag om 13.00 uur bij het infocentrum Utrechts Landschap, Veenseweg 8, Amerongen. U kunt parkeren bij Sportpark De Burgwal in Amerongen. Vandaar is het 2 minuten lopen. Voor deze excursie is inschrijven verplicht. Dit kan alleen via de website van Utrechts Landschap op de pagina activiteiten:
https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/115997
De deelname is gratis! We gaan op pad in groepen van 15 personen per gids. Inschrijving per dag kan dus voor maximaal 30 personen. De excursie zal 3 uur duren. Deze excursie is minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn. Goed schoeisel is gewenst. Na afloop is het raadzaam te controleren op eventuele teken. Zorg bij warm weer voor bescherming tegen de zon en neem een flesje water mee. We verheugen ons erop u kennis te laten maken met de archeologische en cultuurhistorische geheimen van het Amerongse- en Zuilensteinse Bos.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.