Leer levensreddend handelen met EHBO Cursus

De EHBO Vereniging Amerongen organiseert komend najaar/winter een nieuwe EHBO cursus inclusief reanimatie en AED. Na twee coronajaren is het weer mogelijk om deze belangrijke cursus voor geïnteresseerden uit Amerongen en omgeving te verzorgen. EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het doel van deze EHBO cursus is om iedere deelnemer in staat te stellen adequaat eerste hulp te verlenen. Of het nu gaat om belangrijke eerste hulp bij een hartstilstand of verstikking, of bijvoorbeeld bij het behandelen van een wond. De cursus start komend najaar in Amerongen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Een complete EHBO Cursus inclusief Erkend diploma

De EHBO Cursus van EHBO Vereniging Amerongen vindt plaats op een drietal zaterdagen komend najaar/winter. De definitieve data worden later bekend gemaakt. Tijdens de EHBO Cursus leert iedere deelnemer hoe te handelen bij onder andere een hartstilstand, vergiftiging, botbreuken, bloedneuzen, verstikking, flauwvallen enzovoorts. Ook verbandleer komt aan bod en uiteraard is Reanimatie en AED een belangrijk onderdeel.

Na de succesvolle afronding ontvangt iedere deelnemer een erkend diploma van het Oranje Kruis. Deze blijft 2 jaar geldig en blijft daarna door het volgen van herhaallessen ook geldig. De kosten voor de volledige cursus bedragen 245 euro. Diverse zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een EHBO Cursus. Check dit bij uw zorgverzekeraar.

Aanmelden voor EHBO Cursus

Wilt u meer informatie over de EHBO Cursus in Amerongen of wilt u direct aanmelden? Neem dan contact op met EHBO Vereniging Amerongen via ehboamerongen@gmail.com of telefonisch via 06-53718121. Meer informatie is ook te lezen op www.ehboamerongen.nl.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.