Loopgroepen van Hardloopcentrum Aart Stigter Running overgenomen door Bert van den Berg en Marc Cinjee

Bert van den Berg en Marc Cinjee nemen per 1 november de loopgroepen over van Hardloopcentrum Aart Stigter Running. Onder de nieuwe naam: “Runxperience” bieden ze iedere atleet, jong of oud, ambitieus of recreatief de mogelijkheid tot hardlopen, nordic walking en/of wandelen in Midden Nederland. Dit doen ze behalve voor particulieren ook voor bedrijven.

Aart Stigter en Ellen Abbringh hebben na ruim 20 jaar het estafette stokje voor wat betreft de loopgroepen overgedragen een Bert en Marc. Met ruim 400 leden en 20 vakbekwame trainers is dit een ideaal platvorm om hun ambitie waar te maken.

Als je wilt hardlopen en je zoekt aansluiting bij een groep hardlopers dan kun je op meerdere tijdstippen en locaties trainen in Utrecht, Woudenberg, Doorn, Maarn, Wijk bij Duurstede en Amerongen bij Runxperience. Zij zorgen ervoor dat jij op verantwoorde wijze je hardloopdoel kunt bereiken via een gezellige wekelijkse running training. Voor de één is het doel conditieverbetering en voor de ander is de voorbereiding van een marathon een doel.

Bert van den Berg en Marc Cinjee zijn de sportieve krachten achter Runxperience. Beide fanatiek hardlopers die hun ervaring en beleving graag delen met zoveel mogelijk mensen om hun heen. Ze zijn een voorbeeld om te laten zien dat bewegen “fun” is.

Bert heeft na ruim 30 jaar in de communicatiebranche bewust gekozen voor een nieuwe carrière in de wereld van “sport en vitaliteit” omdat hij van mening is dat het regelmatig bewegen voor iedereen belangrijks is, niet alleen voor je lichamelijke conditie, maar het heeft ook een positief effect op je gevoel van eigenwaarde, je komt letterlijk en figuurlijk sterker in je schoenen te staan. Bert is gediplomeerd Running instructor en Running therapeut.

Marc Cinjee is al ruim 5 jaar werkzaam bij Hardloopcentrum Aart Stigter en de laatste drie jaar als medevennoot en heeft zijn sporen ruim verdiend in het hardloopwereldje. Marc is een fanatieke hardloper die al zijn ervaring van zijn eigen trainingen goed kan overbrengen naar zijn lopers. Marc is sport- en bewegingscoördinator (bewegingsagoog), Running instructor en Bootcamp instructor.

Aart Stigter en Ellen Abbringh blijven als ambassadeur betrokken bij de positieve ontwikkelingen van Runxperience.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.