Zaterdag 7 november 2020: de

20e Maarten Luther Wandeltocht

Vanwege het Covid 19-virus zullen er gedurende het grootste gedeelte van het wandelseizoen van 2020 geen georganiseerde wandeltochten plaatsvinden. Maar er is goede hoop dat er in het najaar weer een tocht georganiseerd kan worden, zij het met de nodige aanpassingen. De organisatie van de Maarten Luther Wandeltocht is voorzichtig begonnen met enkele voorbereidingen op de twintigste editie die gepland staat voor zaterdag 7 november aanstaande.

De route zal in grote lijnen hetzelfde zijn als vorig jaar, langs een aantal kerken op de Utrechtse Heuvelrug en door het prachtige Amerongse bos en over de Amerongse berg. De langere afstanden komen ook door het Leersumse veld, waar een pleisterplaats is ingericht met versgebakken poffertjes.

Wij zijn enthousiast begonnen met onze voorbereidingen en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Graag tot zaterdag 2 november 2019 op de 19e Maarten Luther Wandeltocht!

Kasteel Amerongen

Alle afstanden lopen (onder voorbehoud) over het terrein van Kasteel Amerongen. De route over het kasteelterrein is niet gewijzigd t.o.v. de vorige editie.

Let op:

  • Op het kasteelterrein zijn honden niet toegestaan, ook niet aangelijnd;
  • Op het kasteelterrein is geen toiletmogelijkheid, en er is geen stempelpost;
  • Het kasteelterrein is vanaf 10:00 uur toegankelijk;
  • Niet afwijken van de route en respecteer de omgeving.

 

Kasteel Amerongen ziet u graag nog eens terug!

 

Kasteel Amerongen