Molenwinkel Maallust zoekt vrijwilligers

Elke zaterdagochtend opent de Molenwinkel in Amerongen haar deur om vele thuisbakkers van meel en andere aanverwante artikelen te voorzien om thuis lekker brood te bakken. Ook meerdere soorten cakemixen worden in de Molenwinkel van het Utrechts Landschap verkocht. Echt iets voor smulpapen.

Ook nu tijdens deze corona-tijd proberen wij de Molenwinkel bij de molen open te houden. Helaas zijn onze winkelmedewerkers de laatste tijd in aantal teruggelopen. Dit is het gevolg van ziekte (gelukkig geen corona) of afwezigheid vanwege de pandemie. Daarom willen de molenaars van Maallust graag in contact komen met vrijwilligers die eenmaal in de maand op zaterdag in de molenwinkel willen werken.

De winkel is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Een halve dag werken zou ook mogelijk kunnen zijn. Zij die hiervoor belangstelling hebben kunnen zich aanmelden in de molenwinkel. Kom dus eens langs en informeer naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Ben Brinkman, een van de molenaars van Maallust. Tel. 06-20531769.

Molenwinkel Maallust

Molenwinkel Maallust

Molenwinkel Maallust

Molenwinkel Maallust

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.