Pianoconcert Ketevan Sharumashvilli in de Andrieskerk

Op vrijdag 08 oktober, aanvang 20.00 uur, start het SVAK-seizoen met een solo pianoconcert door Ketevan Sharumashvilli.

Een hernieuwde kennismaking met deze fantastische pianiste! Twee jaar geleden excelleerde Ketevan in Amerongen met een sprankelend en romantisch programma.
De in Nederland woonachtige Ketevan Sharumashvili is een van de meest vooraanstaande Georgische pianistes van haar generatie. Zij wordt geroemd om haar gevoelige spel en virtuositeit en won vele internationale competities in Frankrijk, Italië, Griekenland en Nederland. Op 8 oktober presenteert Ketevan Sharumashvilli muziekstukken van onder meer Bach, Strauss, Skriabin en Rachmaninov.

Na afloop kunt u bij een gratis drankje met elkaar nagenieten van dit prachtige concert en kennismaken met deze pianiste van internationale faam. Dit wilt u toch niet missen?!

U bent van harte welkom! Wel zullen wij met het loslaten van de 1,5 m afstand regel u vragen om uw coronatoegangsbewijs.

Toegangskaarten ad € 17,50 zijn online verkrijgbaar via ww. andrieskerk.nl. Losse verkoop ter plaatse kan ook of bij de lokale ondernemers De Koenhoek en fa. Kleton.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.