RTV Utrecht op bezoek bij Amerongse Bosboemel

Bosboemel

Bosboemel

Woensdag 6 juli reed een cameravrouw van RTV Utrecht voor een reportage mee met de Bosboemel.

Samen met 4 passagiers uit Hoogland en Leersum, een gids en een chauffeur van het vrijwilligersteam Amerongse Bos, werd het reguliere traject van de Bosboemel door het Amerongse Bos afgelegd. Onderweg werd verschillende keren gestopt en kregen de passagiers interessante wetenswaardigheden te horen over het ontstaan van het gebied en de flora en fauna.

Tijdens de rit nam RTV Utrecht enkele interviews af bij de passagiers en de gids en werd de Bosboemel met inzittenden uitgebreid gefilmd.

Halverwege de rit werd een pauze ingelast bij de Eenzame Eik en genoot men van de aangeboden consumptie. Na afloop waren de deelnemers enthousiast en zeer tevreden over het gebodene. Zonder uitzondering vond men het voor herhaling vatbaar, er werd zelfs al gedacht over de komende herfst, wanneer het bos zich weer hult in prachtige herfstkleuren.

Als u dit leest, is de reportage al uitgezonden op RTV Utrecht in het programma U Nieuws, maar nog wel terug te vinden via deze link.

Wilt u ook eens zo’n rit meemaken? Dan kunt u een plekje op de Bosboemel reserveren via deze link: https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/111722

U vindt hier uitgebreide informatie over de Bosboemel en kunt zich ook direct opgeven via de knop reserveren.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.