Schrijf je nu in voor het Volvo Reede ATV Open tennistournooi

ATV Open tennistournooi

Amerongen, 27 mei 2022 – Na drie jaar is het ATV Open terug in haar vertrouwde vorm. Van maandag 20 t/m zondag 26 juni 2022 wordt op het tennispark van de Amerongse Tennis Vereniging het Volvo Reede ATV Open gehouden. Op de 4 smashcourt-banen worden damesdubbels, herendubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 4 t/m 8. Inschrijven voor het ATV Open kan tot en met woensdag 8 juni via www.toernooi.nl. Als klap op de vuurpijl verandert de ATV voor een week, letterlijk en figuurlijk, in één grote kermis: het thema is namelijk ‘Kermis’. Het ATV Open telt mee voor de KNLTB-ranking. De finales vinden plaats op zondag 26 juni, een spannende maar vooral sportieve en gezellige dag.
Deelnemers uit de hele regio
Traditiegetrouw trekt Het ATV Open veel deelnemers uit de regio. Toernooileidster van het Volvo Reede ATV Open, Louise de Kievid, licht toe: “onze eigen leden schrijven natuurlijk massaal in, maar ook tennissers uit Leersum, Elst, Veenendaal, Rhenen, Mourik, Tiel, Renswoude en Scherpenzeel weten ons goed te vinden. Na drie jaar is er eindelijk weer een open toernooi in de succesvolle ‘oude’ vorm. We rekenen dan ook op veel enthousiaste deelnemers. De aanmeldingen stromen binnen, maar er is nog ruim plek voor fanatieke en vooral gezellige tennissers. Beginnend of gevorderd, dat maakt niet uit. Iedere speelsterkte is vertegenwoordigd tijdens ons open toernooi. Ook is er voor alle deelnemers een welkomstgeschenk”.
Samenzijn, sportiviteit en kermis!
Leuk en sportief tennisspel staat voorop. Maar na jaren afwezigheid is samenzijn, entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken nu extra belangrijk. Louise: “we zijn als Open Toernooi commissie dolblij dat we weer mogen. Het thema ‘Kermis’ vinden we daarom helemaal bij dit jaar passen. We gaan er een feestelijk geheel van maken met ons moderne tennispark in kermissferen. Dagelijks wordt er een diner geserveerd door enthousiaste kokers, veelal leden van de ATV. Een feestavond in kermisstijl op de vrijdag en een foodtruck op zaterdag 25 juni mogen niet ontbreken. En wat te denken van de grote verloting én het kinderentertainment tijdens het finaleweekend. Genoeg te doen voor iedereen dus. Ook de neutrale toeschouwer nodigen we van harte uit bij het ATV Open”.
Trouwe hoofdsponsor: Volvo Reede
Volvo Reede is net als de afgelopen vijf edities verbonden aan het ATV Open als hoofdsponsor. Henry Zumbrink van Volvo Reede: “Het ATV Open is eindelijk weer terug. Dat maakt me ontzettend blij. Het evenement is erg in trek in de regio, voor zowel tennissers en neutrale bezoekers. Daarnaast is het altijd picobello georganiseerd. Wij zijn daarom trotse naamgever van dit toernooi. Tijdens de toernooiweek staan er diverse Volvo’s op het tennispark opgesteld. Zo presenteren wij onze modellen aan een breed publiek. Ik ben verheugd dat we voor het zesde jaar naamgever zijn en wens de organisatie en deelnemers alvast veel succes”.
Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het toernooi. Volg de ATV en het Volvo Reede ATV Open 2022 via www.amerongsetennisvereniging.nl of via Facebook (Facebook.com/atvamerongen).

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.