Team Amazing genomineerd voor Sportprijzen 2019

Team Amazing is een Roparun-team uit Amerongen/Leersum e.o. dat in 2020 voor de 10e keer gaat deelnemen aan dit prachtige evenement.
De Roparun is een estafetteloop van Parijs of Bremen naar Rotterdam met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg aan mensen met kanker onder het prachtige motto:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Op dit moment is Team Amazing in gesprek met Hospice de Wingerd en de Roparun of het mogelijk is een bijdrage te krijgen voor het zo gewenste thuis bij de Hospice.
Om zoveel mogelijk gelden te genereren organiseert team Amazing allerlei activiteiten (meer info op de website).
Daarnaast is Team Amazing één van de genomineerden voor de Sportprijzen 2019 van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in de categorie Sportstimulans. Het zou leuk zijn als we deze nominatie tijdens het Sportgala op vrijdag 7 februari kunnen omzetten in winst. Daarom roepen wij zoveel mogelijk inwoners op om te stemmen.

Vanaf maandag 6 januari t/m donderdag 30 januari 8.00 uur kunnen de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug hun stem uitbrengen via https://www.heuvelrug.nl/sportprijzen-2019 voor hun voorkeuren voor de Sportprijzen 2019. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raads- en commissieleden, directeuren van de basisscholen en winnaars van voorgaande jaren.
De bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen 2019 zal gebeuren tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdagavond 7 februari in SCC de Binder in Leersum. Er zijn diverse (muzikale) gastoptredens. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het Sportgala.
Toegangskaarten á euro 5,00 (incl. koffie/drankje in pauze) zijn te bestellen
via Nana Bies van de werkgroep Sportprijzen, te bereiken via email nana.bies@Heuvelrug.nl of telefoon 0343-565607.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.