Veilig sporten: word winterlid bij ATV Amerongen

AMERONGEN –  Tennissen in de frisse buitenlucht is op dit moment één van de veiligste manieren om te sporten. Daarom heeft de Amerongse Tennis Vereniging iets leuks voor iedereen in de regio. Een winterlidmaatschap van liefst vijf maanden voor slechts 41 euro, voor junioren (t/m 16 jaar) slechts 16 euro. Voor dit bedrag tennis je beperkt bij de leukste tennisvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. Bovendien heeft de ATV een leuke extra: een gratis tennisles voor junioren, een half uur privéles met korting voor senioren én een kortingsvoucher van sponsor Tennis Store NL. Ga jij deze winter ook extra sportief doorkomen?

Reserveer en geniet, inclusief gratis tennisles

Met het winterlidmaatschap tennis je onbeperkt op de fijne smashcourtbanen van de ATV (alleen bij sneeuw is de baan gesloten). Je betaalt geen inschrijfkosten en bent lid t/m 31 maart. Belangrijk is wel dat je altijd vooraf je baan reserveert via de handige KNLTB Clubapp. Zo weet je zeker dat er een baan vrij is en dat alles veilig en verantwoord verloopt.

Schrijf online in als Winterlid

Inschrijven als winterlid doe je eenvoudig online. Ga nu naar www.amerongsetennisvereniging.nl/lidmaatschap/lid-worden en meld je binnen 1 minuut aan.

Vragen over het winterlidmaatschap? Stuur een mail naar info@amerongsetennisvereniging.nl.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.