Verzekeringsadvies voor MKB en ZZP-ers

Risico- en Verzekeringsadvies voor ZZP en MKB

Verzekeringen en risico’s in kaart brengen is voor veel ondernemers niet de leukste klus. Met een vrijblijvende risicoscan help ik je op weg. Je weet dan welke risico’s je loopt en wat je eventueel kunt verzekeren. Ook kunnen we bekijken of je huidige verzekeringen passen bij de risico’s die je loopt. Investeer een uur in de risicoscan en krijg inzicht!

Welke verzekeringen moet ik als ZZP’er hebben?

Dat hangt af van het type bedrijf. Over het algemeen zijn een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven, Arbeidsongeschiktheidsverzekering en een Rechtsbijstandverzekering aan te bevelen.

Welke verzekeringen moet ik als MKB’er hebben?

Werk je met personeel, dan is een Verzuimverzekering en een Werknemersschadeverzekering aan te raden. Heb je nog geen arbodienst? Ook daar kan ik je bij helpen.

Waarom kiezen voor Van Kranenburg?

Korte lijnen, persoonlijke aanpak en onafhankelijk advies zijn kernwaarden.

Werkwijze

Na de risicoanalyse gaan we, indien gewenst, in gesprek over de risico’s die je loopt en of je hier wat mee wil. Ook bekijken we de reeds lopende verzekeringen en of het aansluit op jouw wensen. Vaak blijkt dat er een mismatch is, waarbij niet verzekerd is wat wel gewenst is, of er juist overbodige verzekeringen blijken te zijn.

Onafhankelijk

Ik ben onafhankelijk in mijn advies. Dat wil zeggen dat ik niet gebonden ben aan één verzekeraar of dat een verzekeraar (mede)eigenaar is van mijn bedrijf.

Je kunt bij mij onder andere terecht voor de volgende verzekeringen: Aansprakelijkheid, Arbeidsongeschiktheid, Ongevallen, Vervoer, Gebouwen, Inboedel en Inventaris, Cyber, VvE en Overlijden.

Wanneer je werknemers in dienst hebt

Wanneer je werknemers in dienst hebt, komt daar veel bij kijken. Ik heb daarom een gratis e-book geschreven: ‘Mijn medewerker is ziek, wat nu?’ dat inzicht geeft in de kosten en risico’s van verzuim. Ook de rechten en plichten van de werkgever komen aan bod. Werkgevers betalen het loon door bij ziekte van medewerkers (twee jaar). Doel van het e-book is ondernemers (financiële) problemen te besparen, door goed voorbereid te zijn op ziekteverzuim van medewerkers. Bijvoorbeeld hoe het zit met de arbodienst, Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E) en een stappenplan bij langdurig verzuim. Wil je dit e-book ontvangen? Stuur een email naar: sander@vkrisk.nl

Autolease

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe (bedrijfs)auto, dan heb ik daar aanbod voor. Private lease, zakelijke lease en bedrijfswagenlease zijn mogelijk.

Nader kennis maken? Neem contact met mij op!

Sander van Kranenburg

sander@vkrisk.nl

06-45014664

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.