Wandelen met uw mobiel

Hier vindt u verschillende wandelingen die geschikt zijn voor uw mobiel (smartphone). Zoals de wandelroutes in de app van AbelLife met diverse mooie wandelingen door Amerongen. Ook kunt u hier GPS-routes downloaden.

AbelLife ‘routes die je raken’

De app voor wandelroutes, fietsroutes, vaarroutes en stadswandelingen.

Wandelen, fietsen, varen, skeeleren en toeren is nooit meer hetzelfde. Onontdekte plekjes, smalle paadjes, en lekkere adresjes. AbelLife wijst de weg en vertelt onverwachte anekdotes en interessante weetjes. Met AbelLife beleeft u gegarandeerd een heerlijke dag buiten! In de shop vindt u verschillende wandelroutes in en rondom het prachtige Amerongen.

Interactieve kinderroute: De Franse Keuken

Voor ouders die hun kinderen niet mee naar buiten krijgen: stiekem een stukje wandelen middels een speurtocht voor op de smartphone.

Het spel speel je op je mobiel door de app WhereYouGo (Androïd) of  Wherigo (iPhone) te installeren, en vervolgens de cartridge Franse Keuken te downloaden en in de folder van de app te plaatsen. Je kan de route ook met de Garmin Colorado of Garmin Oregon lopen. Hiervoor moet je verder niets installeren want de Wherigo Player staat er standaard op geïnstalleerd. De route is ontwikkeld door Anthon Keuchenius.

GPS

GPS is een afkorting van Global Positioning System. Een systeem dat over de hele aarde gebruikt kan worden om te bepalen waar je bent. GPS is ontwikkeld door het Amerikaanse leger onder de naam NAVSTAR GPS. Hiernaast wat GPS-routes voor Amerongen e.o.