Wandeling Amerongse Bos

Zaterdag 4 september organiseert Utrechts Landschap weer een wandeling in het Amerongse Bos. In twee groepen van elk tien deelnemers met een gids wordt gewandeld door de prachtige natuur op de Amerongse Berg. De gids neemt de groep mee langs de beukenlanen richting het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. In de maand augustus staat de heide in bloei en de deelnemers zullen daar volop van kunnen genieten langs de paden rond de eenzame eik.

Behalve de mooie natuur is er ook veel te vertellen over en te genieten van de vergezichten over Betuwe en Gelderse Vallei. Een wandeling over de heuvels vraagt mogelijk een kleine inspanning, maar zal ook veel ontspanning geven. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

In verband  met corona worden deelnemers verzocht zich vooraf aan te melden op de website van Utrechts Landschap: https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/104954. Wacht daarmee niet te lang want deelname is beperkt tot een totaal van 20 personen.

Deelname aan deze wandeling is gratis.

Men start om 14:00 vanaf het informatiecentrum van Utrechts Landschap, gevestigd in de Tabaksschuur aan de Veenseweg 8  in Amerongen.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.