Wandelingen Amerongse Bos weer opgestart

Nu de maatregelen rond het Coronavirus steeds verder worden versoepeld, heeft de organisatie van de populaire wandelingen in en rond de Amerongse bossen besloten om de draad weer op te pakken en komende maand te starten met een nieuwe serie interessante wandelingen.

Omdat de problemen met het virus nog steeds niet helemaal tot het verleden behoren zijn er wel een aantal voorwaarden verbonden aan deelname. Zo wordt u gevraagd niet deel te nemen als u klachten hebt, is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 20 personen en moet men zich vooraf aanmelden via de site van Utrechts Landschap.

Bij 20 deelnemers zal er gewandeld worden met 2 gidsen. Bij een aantal tot 10 deelnemers volstaat begeleiding door 1 gids. Uiteraard wordt van de wandelaars  verwacht dat men zich houdt aan de 1,5 meter regel.

De eerste wandeling is op 22 juli en vertrekt om 19.00 uur vanaf het infocentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen.

Lees voor meer informatie de berichten in de regionale kranten.

Informatie over de wandelingen vindt u ook op onze facebookpagina en op de site van Utrechts Landschap.

Utrechts Landschap en het Amerongse Bos kijken er naar uit u straks weer allemaal te kunnen verwelkomen en nodigen u uit om weer volop te komen genieten van wat onze mooie natuur u te bieden heeft.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.