Zanger Roon Staal met nieuw album na Japan en Wladiwostok binnenkort ook in Amerongen

Zanger en pianist Roon Staal komt na zijn verblijf in Vladivostok en Japan deze zomer, waar hij ook een aantal concerten heeft verzorgd, tijdens zijn herfsttour in Amerongen een concert geven. Dat doet hij op zondag 29 september in de Napoleonschuur. Aanvangstijd is 16.00 uur. Tijdens de komende Tour zal hij zijn nieuwe album “Peace” presenteren.

De nieuwe herfsttour met 19 concerten op verschillende locaties door heel Nederland volgt op zijn succesvolle zomertour afgelopen juni. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 werd hij genomineerd voor een musical award voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat. Eerder had hij een hoofdrol in de rock-opera Tommy (2002), en had hij rollen in de musicals Rembrandt (2006) en Gavroche (1991).

Staal, die onlangs nog fraai gerecenseerd werd door Jacques d’Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel (“Let the amazing vocal performance of Mr. Staal now carry you away” ) en Gilbert O’Sullivan (“It’s his voice not least his songwriting ability that really shines throughout” ) weet als onafhankelijke musicus met een eigen platenmaatschappij en boekingskantoor met zijn authentieke performance een steeds groter publiek te bereiken met zijn unieke vertolkingen van bekende songs en eigen Engels- en Nederlandstalige werken.

Tijdens het concert in Amerongen komen veel werken van zijn nieuwe album langs waaronder “Waltzing Matilda”, “Sound Of Silence”, “I Have A Dream”, “Across The Universe” en zijn eigen songs waaronder “Peace” en “Simple Song” maar ook zijn bekendere werk zoals “Help Me Through The Night”, “Promise”, “Stay With Me ‘Till The Morning, “Pie Jesu”, “Als Je Mij Zoekt” en “Bridge Over Troubled Water”.

Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten kunt u vinden op www.roonstaal.com of via tel.nr. 06 3002 5992.

Contact

Klepperman Weekbericht

Ook op de hoogte blijven van het laatste Amerongse nieuws?
Meld u hieronder aan op onze mailinglijst.