Wandelcentrum

Amerongen ligt aan de voet van de Amerongse Berg met 69.2 meter,  het hoogste punt van de Heuvelrug. Midden in het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug. Er zijn 28 wandelroutes in en rondom Amerongen en daar zullen er in de toekomst zeker nog meer bijkomen. Daarmee kun je echt spreken van het Wandelcentrum Amerongen.

In deze rubriek worden binnenkort alle routes per categorie genoemd en ingevuld. Deze worden zoveel als mogelijk opgesteld dat ze te downloaden zijn op de smartphone. Er is een ruime keus in korte en lange afstanden. Ook zijn de route beschrijvingen uit te printen. “Wandel” eens door deze rubriek en ervaar dat het aanbod voor ieder wat wils is. Ook zijn de startlocaties aangegeven. Amerongen is bekend door haar NATUUR, CULTUUR EN HISTORIE.

Ervaar en ontdek die waardevolle beleving al wandelend in Amerongen!

 

Over ons

De stichting ‘Amerongen Inspireert’ faciliteert, stimuleert en bundelt de samenwerking tussen de Amerongse verenigingen, stichtingen en ondernemers die belang hebben bij toerisme. De stichting gebruikt daarbij de moderne communicatiemiddelen zoals deze website, Facebook en Twitter. Ook is op YouTube een mooie serie films te vinden!

Volg Amerongen Inspireert

Contact

Rein van Ee
Tel. 0343 – 45 20 28
Mobiel 06 – 108 05 241

rjvee@ziggo.nl